Voorpagina

Het begin

Stemacteur

Stemacteur, voice-over

Cabaretier

Mooie tijden

Kijk en luister:


RTV Boslucht

Schrijf in voor de nieuwsbrief!

Buienradar.nl

De Razende Bol

« Gezellig | Home | Vrolijk Pasen »

Stille zaterdag

Zondag 08 April 2012 at 4:04 pm.

De dokter kwam vertellen dat de nierfunctie licht verbeterd was en dat we op de ingeslagen weg voortgingen. Die weg bevindt zich voorlopig in het hospitaal.

Mijn jongste zoon en zijn vrouw kwamen op bezoek en een kort dutje later meldde neef P. zich met twee zoute haringen, waarvan ik er één met smaak verorberde. De nieuwe overbuurman is een grage prater, maar ik geef hem geen kans. Niettemin weet ik dat hij 88 jaar is en gedurende twee jaar zijn aan Alzheimer lijdende vrouw heeft verzorgd. De vrouw in kwestie is inmiddels al drie jaar “weg” (hetgeen in Friesland betekent overleden, dood, gestorven). Zijn ene zoon verhuurt 38 motorkruisers en zijn andere zoon gaat overal heen met een vliegtuig en wordt bij aankomst opgehaald met een auto.

Buurmans stoelgang is niet geheel in orde, weshalve hij periodiek een clysma krijgt en op de po-stoel mag zitten. Het gordijn houdt de geluiden en de stank helaas niet tegen. 

De visburger was niet heel smakelijk en de gebakken krieltjes hadden op hun barre tocht van de keuken naar mijn sponde iets van hun krokantheid verloren. De remouladesaus was evenwel voortreffelijk, evenals de vanillevla. Het bakje vruchtensalade, dat ik voor de volgende dag had bewaard, werd vandaag zonder pardon in de vuilnisbak geworpen.

Geen reacties(optioneel veld)
(optioneel veld)
Dit is om te voorkomen dat spamrobots het al te gemakkelijk hebben.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
 

Over

Dit weblog wordt aangedreven door PivotX en gehost door Pivothosting.

Links

Tagwolk

Categorieën

Archieven

Laatste Reacties

Jan B (Het verleden): Als ik filosoof was, zou ik me afvragen of de Menno van toen dezelfde identiteit heeft als de huidige…
els (Het verleden): Wel wat meer blik dan toen, maar die mooie lantaarnpaal is gebleven!
Hanneke (Le Brocope): Never a dull moment!
Sint (Pietenprobleem op…): Ik vrees dat je het iets te simpel ziet, jongeman.
janb (Liefdesliedje): Toch raar dat je niet bent doorgebroken, al was het maar als tekstschrijver, want dat je niet ‘s were…
janb (De Vrolijke Keize…): Na jouw recensie loopt het daar natuurlijk helemaal storm (of klinkt dit hatelijk?)

Zoek!

Dinges


XML: RSS Feed
XML: Atom Feed