Op zoek naar een massagesalon in Hoogvliet?

massage hoogvliet

Al een langere tijd op zoek naar een goede salon met de juiste behandelingen in de omgeving van Hoogvliet? Dan heb je een Massage Hoogvliet echt nodig! De praktijk heeft Massagepraktijk Go For Yourself. Je vind er allerlei verschillende massages, van sportmassages tot ontspanningsmassages. Naast dat de salon makkelijk te bereiken is, is de salon ook nog eens vijf dagen in de week geopend. Genoeg plek om jouw behandeling in te plannen dus!

De behandelingen van Massagepraktijk Go For Yourself

Op de website van de massagesalon staan heel veel verschillende soorten behandelingen, voor iedereen wat wils dus! Ben jij een echte sporter en ben je toe aan ontspanning en heb je last van klachten? Dan is de sportmassage misschien wel een fijne behandeling voor jou. Tijdens deze massage worden je pijnklachten verlicht en kan het genezing bevorderen. Kom je juist voor ontspanning? Dan zijn er verschillende massages die interessant kunnen zijn voor jou. Denk bijvoorbeeld aan een hoofd-, hand- en voetmassage.

De tarieven van de salon

Vaak betaal je ongelofelijk veel geld voor een behandeling in een salon, waar je niet snel tevreden over bent. Bij de Massagepraktijk Go For Yourself betaal je een eerlijke prijs voor goede kwaliteit. Voor bijvoorbeeld een sport- en ontspanningsmassage betaal je voor 30 minuten een bedrag van €27,50. De wellness behandelingen voor 75 minuten kosten €59,50. Zo krijg je een lange behandeling voor een eerlijke prijs! Voor de behandelingen die herhaling nodig hebben, zoals een lipomassage, betaal je natuurlijk wat meer.

Afspraak maken

Ben je geïnteresseerd in een van de behandeling van de Massagepraktijk Go For Yourself? Maak dan snel een afspraak! Een afspraak maken gaat geheel gemakkelijk via de website. Je kunt online een contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen. De salon is geopend van maandag tot en met vrijdag! Ben jij er ook zo aan toe om jezelf lekker te verwennen? Boek dan snel je afspraak.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *